2331060310 ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ, Βέροια systemdoor@otenet.gr
hero image
 
 


ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές &  Εξωτερικές Πόρτες Βέροια 


 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR'' αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Οι θωρακισμένες πόρτες που κατασκευάζουμε προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα στον χώρο σας. Οι πόρτες που παράγουμε τηρούν υψηλές προδιαγραφές αφού προσφέρουν ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας, ηχομόνωση και πυρασφάλεια. Όλες οι πόρτες μας σχεδιάζονται βάση των απαιτήσεων σας για να σας καλύπτουν πλήρως και στο αισθητικό κομμάτι.

Η πολύχρονη εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να διάφορες προτείνουμε λύσεις για τις πόρτες που θέλετε να κατασκευάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη από το πιο μοντέρνο μέχρι το κλασσικό με το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο. 


 
 


 

 

 

  
   
 


 
  Κατασκευάζουμε για εσάςΜεγάλη ποικιλία από πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στις καλύτερες τιμές της αγοράς . Ενδεικτικά:
   
 
  Εξώπορτες PVC
  Συνεπίπεδες Πόρτες
  Πόρτες ασφαλείας
  Πόρτες εσωτερικές laminate
 
 
 
 
  Πόρτες με τζάμι
  Πόρτες αποθήκης
  Πόρτες συρόμενες
  Πόρτες ανοιγόμενες
 
 
 
 
 
  
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή μας ζητηθεί, μελετάμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε ενα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε