2331060310 ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ, Βέροια systemdoor@otenet.gr
hero image
 
 


ΣΙΤΕΣ

SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές &  Εξωτερικές Πόρτες Βέροια 


 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR'' αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει σίτες για τις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Κατασκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα σιτών αλουμινίου ποιοτικής κατασκευής και μοντέρνου σχεδιασμού. Οι σίτες έχουν την δυνατότητα να κρατούν μακριά από τον χώρο σας έντομα και γενικά ανεπιθύμητα ζωύφια. Θεωρούνται απαραίτητες ειδικά αν υπάρχουν στον χώρο σας και μικρά παιδιά τα οποία πρέπει να προστατευτούν. Έτσι μπορείτε να έχετε ανοιχτές πόρτες και παράθυρα και να αερίζεται ο χώρος άφοβα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που πρέπει να εισέλθει αέρας στο σπίτι αλλά να αποτραπούν απο αυτό τα εκατοντάδες κουνούπια. 

Γνωρίζοντας λοιπόν την αναγκαιότητα μιας σίτας αλουμινίου κατασκευάζουμε κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ανθεκτικότητας σίτες για οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο μας ζητήσετε.  


 
 


 

 

 

  
   
 


 
  Κατασκευάζουμε και ΤοποθετούμεΤις κορυφαίες σίτες της αγοράς σε ασυναγώνιστες τιμές και μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Ενδεικτικά:
   
 
  Σίτες κάθετης κίνησης
  Σίτες οριζόντιας κίνησης
  Σίτες ανοιγόμενες
  Σίτες συρόμενες
 
 
 
 
 
  Σίτες σε ρολό
  Σίτες τελάρο
  Σίτα πλισέ
  Σίτα πιέτα
 
 
 
 
 
 
  
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή μας ζητηθεί, μελετάμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε ενα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε