2331060310 ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ, Βέροια systemdoor@otenet.gr
hero image
 
 


ΡΟΛΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές &  Εξωτερικές Πόρτες Βέροια 


 
 
 
 

 
 

Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR'' αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει ρολά ασφαλείας για όλους τους τύπους πόρτας.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην τοποθέτηση ρολών για την ασφάλεια του οικιακού και του επαγγελματικού σας χώρου. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στο αντικείμενο μας δίνουν την δυνατότητα να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλειά σας με ρολά κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά διαμορφωμένα σύμφωνα με το γούστο σας και τις ανάγκες σας. Παρομοίως κατασκευάζουμε και γκαραζόπορτες για να τοποθετείτε με ασφάλεια το αυτοκίνητο σας. Προτείνουμε λύσεις για κάθε γκαράζ και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Αν θέλετε να προστατεύσετε την περιουσία σας με ρολά και γκαραζόπορτες, ανθεκτικά και ποιοτικά κατασκευασμένα, σε οικονομικές τιμές είστε στο κατάλληλο μέρος.  
 


 

 

  
   
 


 
  Κατασκευάζουμε & ΤοποθετούμεΕιδικές κατασκευές για την ασφάλεια του χώρου σας με υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία. Ενδεικτικά:
   
 
  Ρολά αλουμινίου
  Ρολά ασφαλείας βασικού τύπου
  Ρολά ασφαλείας με διαφάνεια
  Ρολά ασφαλείας με μόνωση
  Βιομηχανικά ρολά
 
 
 
  Ρολά διχτυωτά
  Γκαραζόπορτες οροφής 
  Γκαραζόπορτες μονοκόμματες
  Γκαραζόπορτες σπαστές

  Κάγκελα ασφαλείας

 

  
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή μας ζητηθεί, μελετάμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε ενα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε