2331060310 ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ, Βέροια systemdoor@otenet.gr
hero image
 
 


ΕΠΙΠΛΑ

SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές &  Εξωτερικές Πόρτες Βέροια 


 
 
 
 

 
 

Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR'' αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει έπιπλα για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Η εταιρεία μας φροντίζει συνεχώς να εξελίσσεται και να συμβαδίζει με τις  τελευταίες τάσεις της μόδας ώστε να μπορεί να σας παρέχει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και την αισθητική σας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τον τύπο του υλικού που θα έχει το έπιπλο σας ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τον υπόλοιπο χώρο.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα που διαθέτουμε, εγγυάται σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για οποιοδήποτε χώρο επιλέξετε.
 


 
 


 

 

  
   
 


 
  Σχεδιάζουμε & ΚατασκευάζουμεΜια μεγάλη γκάμα επίπλων και δίνουμε λύσεις στις ανάγκες σας. Αποκτήστε τα έπιπλα που φαντάζεστε:
   
 
  Έπιπλα για το σαλόνι
  Έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα
  Έπιπλα για την τραπεζαρία
  Έπιπλα για την κουζίνα
  Έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο
  Ντουλάπες
  Διάφορες συνθέσεις επίπλων
 
 
  
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή μας ζητηθεί, μελετάμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε ενα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε