2331060310 ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ, Βέροια systemdoor@otenet.gr
hero image
 
 


ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές &  Εξωτερικές Πόρτες Βέροια 


 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR '' με την εμπειρία που διαθέτει αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να τοποθετήσει πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας για την προστασία του ιδιωτικού σας χώρου.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας απλός αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αποτρέψετε τυχόν παραβιάσεις του οικιακού και του επαγγελματικού σας χώρου. Κατασκευάζουμε κάγκελα τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν με την ίδια ευκολία σε πόρτες και σε παράθυρα. Ανάλογα με την επιθυμία σας μπορούμε να τα προσαρμόσουμε ώστε να είναι πέρα απο αποτελεσματικά και όμορφα αισθητικά. 

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά σε καιρικές συνθήκες και υγρασία αφού με το πέρασμα του χρόνου δεν παρουσιάζουν καμία φθορά. 


 
 


 

 

 

  
   
 


 
  Κατασκευάζουμε & ΤοποθετούμεΚάγκελα ασφαλείας ανθεκτικά και ποιοτικά κατασκευασμένα σε διάφορους χρωματισμούς τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Ενδεικτικά:
   
 
  Πτυσσόμενα κάγκελα
  Ασφάλεια για πόρτες
  Κάγκελα ασφαλείας για παράθυρα
  Πτυσσόμενα κάγκελ φυσαρμόνικα
  Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας βαρέως τύπου
  Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας ελαφριού τύπου
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή μας ζητηθεί, μελετάμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε ενα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε