2331060310 ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ, Βέροια systemdoor@otenet.gr
hero image
 
 


ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ PVC

SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές &  Εξωτερικές Πόρτες Βέροια 


 
 
 
 

Σχέδια PVC
 
 
Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR'' αναλαμβάνει να εγκαταστήσει εξώπορτες PVC στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Οι εξώπορτες PVC προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα στον χώρο σας. Είναι κατασκευασμένες από έναν συνδυασμό κατάλληλων υλικών όπως το αλουμίνιου το γυαλί και το laminate. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια 

Η πολύχρονη εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να διάφορες προτείνουμε λύσεις για τις πόρτες που θέλετε εγκαταστήσετε στον χώρο σας, λύσεις οι οποίες θα σας ικανοποιούν και ουσιαστικά αλλά και αισθητικά. Δείτε και μόνοι σας τις εκατοντάδες επιλογές μέσα από τον κατάλογο του επίσημου συνεργάτη μας VERPAN. 

 

 

  
 


 

 

 

  
   
 


 
  Σχέδια ALU
 

Η εταιρεία ''SYSTEM DOOR'' αναλαμβάνει να εγκαταστήσει εξώπορτες PVC στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Οι εξώπορτες ALU είναι υψηλής ποιότητας πάνελ εισόδου κατασκευασμένες από αλουμίνιο σε συνδυασμό με ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί με μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε. 

Η εγκατάσταση ενός τέτοιου πάνελ σας εγγυάται την ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα προσδίδει ομορφιά και στυλ στο χώρο σας. Μπορείτε να δείτε στον κατάλογο του κορυφαίου μας συνεργάτη τις επιλογές που έχετε στις συνεπίπεδες πόρτες και να μας ρωτήσετε για περαιτέρω λεπτομέρειες. 

   
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή μας ζητηθεί, μελετάμε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε ενα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε